Info handleiding

Deze handleiding zal u helpen om uw email juist in te stellen op uw apparaat.
In dit document schrijven we ‘domein’ in bijvoorbeeld: naam@domein.nl of mail.domein.nl daar bedoelen we ‘domein’ mee: uw eigen domein wat u van BlueCT afneemt.

Is uw afgenomen domein: laptop.nl dan vult u in bij email: uw eigen naam@laptop.nl.
Dit geld zo ook voor de server, dat zou dan zijn mail.laptop.nl.

Instellen Blue Mail Outlook

• Naam:                       emailadres
  • E-mailadres:              emailadres
  • Server inkomend:     mail.domein.nl
  • Server uitgaand:       mail.domein.nl
  • Gebruikersnaam:      emailadres
  • Wachtwoord:            door BlueCT aangeleverd wachtwoord
  • Meer instellingen
  • Instellingen overnemen van onderstaande afbeelding